Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ολοι στην πλατεία Καμπάνας , 18 Οκτώβρη,Πέμπτη 10 πμ..Ανακοίνωση Πρωτοβουλίας πολιτών

ΠΑΛΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ  ΣΤΙΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑΣ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ


                                            Η  ΕΜΕΙΣ  Η  ΑΥΤΟΙ

Τα νέα μέτρα λιτότητας και ο προϋπολογισμός του 2013 οδηγούν τους εργαζόμενους και την Ελληνική κοινωνία σε μια άνευ προηγουμένου οικονομική και ανθρωπιστική καταστροφή , που όμοιά της άλλες χώρες μόνο σε περίοδο πολέμου έχουν βιώσει.

Η απεργιακή κινητοποίηση που απεφάσισαν τα συνδικάτα για την Πέμπτη 18 Οκτώβρη πρέπει να αποτελέσει ένα ακόμη βήμα για την αναγκαία κλιμάκωση των αγώνων διαρκείας των εργαζομένων ενάντια στα αντικοινωνικά και βάρβαρα μνημονιακά μέτρα , που επιβάλλουν κυβέρνηση και τρόικα και να στείλει ηχηρό μήνυμα ανυπακοής και ανατροπής στους ηγέτες της ΕΕ , οι οποίοι θα συνεδριάσουν την ίδια μέρα στις Βρυξέλλες μεταξύ άλλων και για το ζήτημα της Ελλάδας.
Η βαθιά ταξικότητα των προωθούμενων μέτρων είναι πλέον όχι μόνο ξεκάθαρη αλλά και απροκάλυπτα κυνική και επιθετική ενάντια στον κόσμο της εργασίας και στα δικαιώματά του, απειλώντας θεμελιώδης κατακτήσεις του εργατικού κινήματος.
Απέναντι σ΄αυτήν ακραία νεο-φιλελεύθερη λαίλαπα δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την δυναμική , μαζική και ενωτική κλιμάκωση των αγώνων των εργαζομένων, όπως απαιτούν οι σημερινές περιστάσεις.
Με το σκοπό αυτό η Πρωτοβουλία πολιτών και το Μέτωπο Κεφαλλήνων  συμμετέχουμε μαζικά

Στην γενική  πανεργατική πανελλαδική  απεργία κατά των προωθούμενων μέτρων λιτότητας στις 18 Οκτώβρη και στην απεργιακή συγκέντρωση , στο Αργοστόλι , πλατεία Καμπάνας στις 10 πμ της ίδιας μέρας.
Παλεύουμε για να μην ψηφιστούν τα μέτρα -λαιμητόμος για την κοινωνία.
Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των ασκούμενων , νεοφιλελεύθερων πολιτικών και των πολιτικών εκφραστών τους , για την ακύρωση του μνημονίου ,για την ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης , για μια κοινωνικά δίκαιη Ελλάδα 

                                             ΔΕΝ ΘΑ  ΠΕΡΑΣΟΥΝ 
                                Η  ΝΙΚΗ  ΘΑ  ΕΙΝΑΙ    ΔΙΚΗ  ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου